Vernieuwde groepsreis Canada

Al meer dan 15 jaar is Canada een van onze favoriete bestemmingen. In de korte zomer ontwaakt dit schitterende land van bergen, meren, beren en elanden.

Tijdens de vernieuwde Canada groepsreis brengt u vijf dagen door in de twee beroemdste Nationale Parken van Canada: Jasper en Banff. Vele duizenden vierkante kilometers berglandschap, riviervalleien zijn door de ijstijden bewerkt tot een uniek wonder der natuur. De Canadese Rocky Mountains worden tegenwoordig bevolkt door berggeiten en schapen, beren en veelvraten, gemzen en zelfs de zeldzame cougar. Volop genieten dus tijdens deze reis. 

Wij laten u -naast deze beroemde parken- ook het Canada zien dat ver van de drukkere toeristische routes ligt. Deze reis is samengesteld door onze Canada specialist (6 seizoenen Canada groepsreizen)  en we voeren de reis uit in samenwerking met een van Canada's meest ervaren reisorganisaties. Onze groepen bestaan uit maximaal 11 personen en we overnachten in comfortabele accommodaties.

Klik hier voor meer informatie over deze reis.

Extra openingstijden

Heeft u interesse in één van onze reizen, maar nog enkele vragen, dan bent u - naast onze kantoortijden- ook op de hieronder aangegeven avonden en dagen van harte welkom!

lees meer