Nieuw Zeeland Groepsreizen

Het land van de lange witte wolk, Aotearoa, zo noemden de Maori's dit wonderschone land. Meer dan 700 jaar geleden kwamen deze Polynesische zeevaarders aan op dit grootste nog niet ontdekte land op aarde. In 1642 “ontdekte” Abel Tasman de eilanden en kreeg het de naam Nieuw-Zeeland. Het was James Cook die in 1769 het land echt op de Europese kaart zette en vanaf begin 1800 kwamen de eerste Britse avonturiers en kolonisten aan land.

Onze Nieuw-Zeeland reizen laten u kennis maken met alle facetten van het land. Bijvoorbeeld de geologische geschiedenis, want nergens anders op onze planeet vind u in een relatief klein land zoveel verschillende landschappen. U reist door regenwouden, langs imposante bergmassieven, stranden en rotskusten en door het overal eindeloze groene landschap.

De accommodaties zijn van hoge kwaliteit, veelal kleinschalig en natuurlijk dicht bij de natuur. Verder proberen we de drukste plaatsen te vermijden en bieden u het echte Nieuw-Zeeland, reizen en verblijven tussen de Kiwi’s.

24-daagse Boutique reis naar het Noord- en Zuideiland
Nieuw-Zeeland - http://www.discoverreizen.nl/reis/comfort-natuur-reis-nieuw-zeeland

Een reis voor liefhebbers van rust, ruimte en woeste natuur, maar ook voor genieters van het goede leven. Ervaar Nieuw-Zeeland en geniet van het mooie berglandschap, de stranden, regenwouden en de fascinerende geologie. Veel persoonlijke vrijheid en kleine groepen van maximaal acht personen. De reis is door onze deelnemers beloond met een 9.2