Nieuw Zeeland Privégroepen

Wilt u naar Nieuw Zeeland met uw eigen groep of familie?  Wij zijn meer dan 20 jaar woonachtig in Nieuw Zeeland en begeleiden al 12 jaar de leukste groepsreizen. Wij durven dan ook wel te stellen, dat uw groep op pad gaat met verreweg de meest ervaren Nederlandse reisbegeleider in Nieuw Zeeland. De route en accommodaties kiezen we in overleg met u; cabins en lodges in de natuur of heerlijk verwend worden in een luxe resort of hotel.

Wilt u reizen over de mooiste wegen, picknicken en overnachten op unieke plekjes, neem dan contact met ons op. In overleg met u stellen wij uw droomreis naar Nieuw Zeeland samen. Tot ziens down under!

 

Heerlijk luxe accommodaties

Beleef het mooie Nieuw Zeeland samen met uw vrienden, familie of collega's. Geen gedoe met verschillende auto's, maar samen comfortabel genieten van het land terwijl u gereden wordt. Wanneeer u bij ons een maatwerkgroepsreis boekt, wordt het reisprogramma afgestemd op de wensen van de groep. U gaat op pad met de onze ervaren reisbegeleider, genietend van de natuur en cultuur en overnachtend in kleinschalige accommodaties. Van cabins en lodges in de natuur tot luxe resorts en golfcourses, wij weten de mooiste plekjes.