Schotland Groepsreizen

Op een uur vliegen van Amsterdam ligt Schotland, een rijk historisch gebied met prachtige woeste natuur. Onze reizen zijn vol geschiedenis, met korte wandelingen en veel cultuur en natuur. Wij reizen er kleinschalig, comfortabel in een minibus en met kleine groepen van maximaal 7 personen. Van het oude land, met kastelen, lochs en de Highlands tot de afgelegen eilanden van Orkney en Lewis. 

We bieden onze reizen aan in twee categorieën, comfort en luxe. Dus overnachten in kwaliteitshotels en Bed & Breakfast op onze comfortreizen. Of ga mee op onze luxe reis waar u overnacht in luxe hotels en een kasteellodge.

Onze reisagent in Schotland is door onze klanten beloond met de Reisorakel Jaarprijs 2015 in de categorie Groepsrondreizen. U gaat dus op reis met de meest ervaren en beste reisbegeleider.

Boutique reis naar The Isle of Lewis & Harris
Dunvegan Castle op Isle of Skye - http://www.discoverreizen.nl/reis/groepsreis-naar-de-mystieke-eilanden-van-schotland

 

Aan de rand van Europa is de natuur woest, maar ook ontroerend mooi. Laat u verrassen door de woeste Highlands en de betoverende eilanden van de Outer Hebrides. Een reis door prachtige gebieden van het Schotse land, waarbij we de drukke plaatsen vermijden en laten u kennismaken met het eeuwenoude cultuurlandschap.

9-Daagse reis van de Highlands naar de Prehistorie

Het noorden van Schotland is een land van mysterie. Met het woeste klimaat, de lege berglandschappen en bekroond met een eilandengroep uit prehistorische tijden. We overnachten in 3 & 4-sterren kwaliteitsaccommodaties, reizend in een kleine groep van maximaal 7 personen. 

Met uw eigen groep of familie op reis

Het Keltische deel van Groot Brittanie is een heerlijk gebied voor een schitterende reis met uw familie of reisgezelschap. Met de ervaring van onze groepsreizen bieden we u het mooiste van Schotland aan. Reizend in een comfortabele minibus door een land vol kastelen, woeste hooglanden en gezellige dorpjes. Uw reis wordt begeleidt door onze ervaren Nederlandse reisbegeleider/chaffeur en Groot-Brittanië-kenner.

8 dagen Golfen en genieten van de Highlands.

Het geboorteland van de Golfsport, dat is Schotland. Deze reis biedt u prachtige dagen op de green, maar ook de landschappen en de fascinerende geschiedenis van Schotland. De accommodaties waar we overnachten ademen Schotse geschiedenis, leuke dorpshotels en lodges. En 's avonds natuurlijk met een pint of Guinness of een dram Whisky nagenieten.