West Canada Groepsreizen

Canada is een land waar iedere natuurliefhebber van droomt. Het westen van het land is een schitterend ruig gebied met de Rocky Mountains, spectaculaire watervallen, kolkende rivieren en azuurblauwe meren.

We reizen met kleine groepen, van 6 tot maximaal 11 personen. Dit biedt veel ruimte voor individuele invulling van de reis. Bovendien kunnen we met onze kleine groepjes overnachten op bijzondere plekjes. Bekijk ons reisaanbod en geniet alvast van een van de mooiste landen op onze planeet.

Privereis. Wilt u met uw eigen vriendengroep, bedrijf of familie reizen, dan is dat natuurlijk mogelijk.

 

14-daagse en 21 daagse reis, comfort en natuur.
De Mount Robson in Canada - http://www.discoverreizen.nl/regio/west-canada-groepsreizen

Een groepsreis naar West Canada met maximaal 10 Nederlandse en/of Vlaamse deelnemers. Een relaxte reis met excursies inclusief, kwaliteitsaccommodaties en veel individuele vrijheid. Onze groepsreizen in Canada worden begeleidt door onze ervaren Nederlandse/Canadeze reisbegeleider. Op reis dus met een echte expert!

Self drive 4WD winterrondreis inclusief begeleiding

Onze Island Hopping On Ice / Ice Roads Adventure rondreis brengt u naar het hoge noorden van Canada; het gebied van goudzoekers, buffels, First Nations en vooral onvoorstelbaar veel natuur. Het unieke van deze rondreis is dat u zelf achter het stuur zit van uw 4x4 terreinauto en uw reisleider/gids volgt.