Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (regel 314 van /var/www/clients/client10/web13/web/sites/all/modules/contrib/field_collection/field_collection.entity.inc).

Autoreis het mooiste van Nieuw-Zeeland

Ontdek het Noord- en Zuideiland
Nieuw-Zeeland, land van bergen, schapen, zon en zee - http://www.discoverreizen.nl/reis/autoreis-het-mooiste-van-nieuw-zeeland

Drie weken rondreizen door een van de mooiste landen op onze planeet. Nieuw-Zeeland is een land dat gemaakt is voor een autoreis. Met uitstekende wegen en een prachtige natuur, waar u overnacht in comfortabel motels, hotels en lodges. Met meer dan 15 jaar reiservaring reist u in de voetsporen van onze succesvolle groepsreizen. 

Een route van Auckland naar Christchurch, via het bergland, de stranden en de Nationale Parken van Nieuw-Zeeland. Onderweg komt u langs de prachtige vulkanen van Tongariro, het magische schiereiland van Kaikoura en de grootse gletsjermeren van het zuiden.

U gaat op reis met een kwaliteitsreis, want onze Nieuw-Zeeland agent is door de tevreden klanten meer dan gemiddeld gewaardeerd. In 2014 werd dan ook de Reis Orakel Jaarprijs gewonnen in de categorie Autorondreizen.

hTabs-1