Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (regel 314 van /var/www/clients/client10/web13/web/sites/all/modules/contrib/field_collection/field_collection.entity.inc).

Autoreis naar het "andere" Nieuw-Zeeland

Op zoek naar de verborgen plekjes
De Moeraki Boulders in Nieuw-Zeeland - http://www.discoverreizen.nl/reis/autoreis-naar-het-andere-nieuw-zeeland

U was al eens in Nieuw-Zeeland en wilt meer zien van dit schitterende land vol verrassingen. Of u heeft zin in reis naar de minder bekende gebieden van het land? Dan hebben wij speciaal voor u een reis samengesteld, buiten de drukkere seizoenen en passend bij de schitterende natuur.

U gaat op reis langs de prachtige zonnige oostkust van Noordeiland, bezoekt de wijngebieden van de Wairarapa en de kalksteenwonderen van Karamea. Een reis met prachtige namen als Poverty Bay, Cape Pallisser en The Elephant Rocks. Een kwaliteitsautoreis met overnachtingen in 3 en 4 sterren motels, hotels en lodges.

U gaat op reis met een kwaliteitsreis, want onze Nieuw-Zeeland agent is door de tevreden klanten meer dan gemiddeld gewaardeerd. In 2014 werd dan ook de Reis Orakel Jaarprijs gewonnen in de categorie Autorondreizen.

hTabs-1