Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (regel 314 van /var/www/clients/client10/web13/web/sites/all/modules/contrib/field_collection/field_collection.entity.inc).

Autoreis naar Noord-Schotland en Orkney eilanden

9-daagse reis naar het fascinerende noorden (4-sterren)
De ruige kust van de Orkney eilanden, Schotland - http://www.discoverreizen.nl/regio/schotland-autoreizen

Het noorden van Schotland is een land van mysterie. Met het woeste klimaat, de lege berglandschappen en in het noorden bekroond met een eilandengroep uit prehistorische tijden. U reist vanaf Inverness naar de westkust, naar het land van Assynt. Een panoramisch land met de bergtoppen van Suilven en Stac Pollaid. Langs de kust gaat u dan noordwaarts, door lege landschappen met prachtige vergezichten.

Vervolgens maakt u de korte oversteek naar Orkney. Een verrassend groen eilandenrijk met een van Europa's fascinerendste prehistorische monumenten. Na het verblijf op Orkney vaart u weer terug naar het vasteland en rijdt u naar uw hotel in een mooi stadje aan de oostkust. Op deze reis overnacht u in comfortabele 4-sterren accommodaties.

hTabs-1