Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (regel 314 van /var/www/clients/client10/web13/web/sites/all/modules/contrib/field_collection/field_collection.entity.inc).

Autoreis Nieuw-Zeeland - Grand Tour

31-daagse reis Noord & Zuid-eiland - 4 sterren

Dit is uw droomreis met het mooiste van de beide eilanden van Nieuw-Zeeland. Van de subtropische Bay of Island tot aan de woeste zuidkust van de Catlins. In 30 dagen reist u de volledige lengte van het schitterende land. U overnacht op mooie locaties; in lodges gelegen in de natuur, appartementen aan het strand en de kwaliteithotels in de grotere plaatsen als Auckland, Wellington en Dunedin.

Uw huurauto is een comfortabele middenklasse auto, en ook de veerboot naar het Zuidereiland is inclusief in de reis. Met meer dan 20 jaar reiservaring reist u in de voetsporen van onze succesvolle auto- en groepsreizen.

Onze klanten beoordelen de autoreizen met een 9+ gemiddeld en zijn dus zeer tevreden met de routes en de accommodaties die wij aanbieden. Wij maken voor iedere reis een passende reisbeschrijving op maat, met voor u onderweg vele mooie plekjes, restaurants en parken

hTabs-1