Comfort & Natuur reis Nieuw-Zeeland - 4 sterren

24-daagse Boutique reis naar het Noord- en Zuideiland
Nieuw-Zeeland - Queenstown, een van onze toplocaties - http://www.discoverreizen.nl/reis/comfort-natuur-reis-nieuw-zeeland

Al meer dan 15 jaar maken wij deze topreis naar Nieuw-Zeeland. Een reis voor liefhebbers van rust, woeste natuur, maar ook voor genieters van het goede leven. Ervaar Nieuw-Zeeland op onze kleinschalige kwaliteitsreis, reizend in een comfortabele minibus en een groep van maximaal 8 personen. Gegarandeerd vertrek 26 januari reis. 

Geen groot reisgezelschap en een reis met veel persoonlijke vrijheid, met keuze uit meerdere dagprogramma's. U overnacht in de grotere plaatsen in 4-sterren hotels, maar ook in comfortabele accommodaties dicht bij de natuur. Het ontbijt is de helft van de ochtenden inclusief als ook enige lunches en een BBQ.

Om toch vooral van de rust van het land te genieten reizen wij buiten de Nieuw-Zeelandse zomervakanties. (kerst tot 6 februari) 

Onze reisagent Nieuw-Zeeland is door onze klanten beloond met de Reisorakel Jaarprijs 2015 in de categorie Groepsrondreizen. U gaat dus op reis met de meest ervaren en beste reisbegeleider.

hTabs-1