Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (regel 314 van /var/www/clients/client10/web13/web/sites/all/modules/contrib/field_collection/field_collection.entity.inc).

Groepsreis naar de mystieke eilanden van Schotland

Boutique reis naar The Isle of Lewis & Harris

 

Aan de rand van Europa is de natuur woest, maar ook ontroerend mooi. Laat u verrassen door de woeste Highlands en de betoverende eilanden van de Outer Hebrides. Een reis door prachtige gebieden van het Schotse land, waarbij we de drukke plaatsen vermijden en laten u kennismaken met het eeuwenoude cultuurlandschap.

U reist in een moderne minibus, met een kleine groep van maximaal zeven personen. De overnachtingen zijn in kleine hotels en kwaliteitslodges op mooie locaties. Een reis zonder verplichte programma's en met veel individuele vrijheid om te genieten van dit mooie eilandenrijk.

Bekijk ons reisaanbod en ervaar ook waarom onze klanten onze reizen beoordeeld hebben met een 9+.

Heeft u zin in een reis naar het ruige afgelegen Schotland, lees dan onderstaand dag-tot-dagprogramma en boek op tijd voor deze speciale reis.

 

hTabs-1