Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (regel 314 van /var/www/clients/client10/web13/web/sites/all/modules/contrib/field_collection/field_collection.entity.inc).

Kleinschalige luxe groepsreis naar Nieuw-Zeeland

Comfortabele landelijke 4 & 5 sterren accommodaties

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Een reis geschikt voor zowel de bourgondische levensgenieter als voor wie de schoonheid en rust van Nieuw-Zeeland wil ervaren. Deze rondreis laat u het mooiste van Nieuw-Zeeland zien. Er wordt gekozen voor een uitgekiende route, waarbij we ook veel mooie plekjes zoeken die nog niet door het grote toerisme ontdekt zijn. Een reis met veel natuur, comfort, privacy en rust.  Nog 2 boekingen nodig voor gegarandeerd vertrek op 16 maart 2020

De opzet van onze reizen is om u veel persoonlijke vrijheid te geven. Geen verplichte programma's en u heeft de ruimte om een dag uw eigen plan te trekken of gewoon lekker te genieten van de heerlijke accommodaties en locaties. 

U overnacht in kwaliteitslodges veelal gelegen op landelijke locaties. In enkele plaatsen kiezen wij voor het comfort van 5* hotels. De kleine groepen bestaan uit maximaal acht personen en u reist in een luxe minibus. Voor de vlucht naar Nieuw-Zeeland bieden wij u de keuze, Economy of Business class. 

Vanaf 1997 organiseren wij onze reizen naar Nieuw-Zeeland en met onze ervaren Nederlandse reisbegeleiding (meer dan 50 groepsreizen) ziet u het land door de ogen van een kenner.

hTabs-1