Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (regel 314 van /var/www/clients/client10/web13/web/sites/all/modules/contrib/field_collection/field_collection.entity.inc).

Luxe autoreis naar de Schotse Hebriden eilanden

In stijl naar de woeste rand van Europa

Aan de rand van Europa is de natuur woest, maar ook ontroerend mooi. Het noorden van Schotland, het eiland Skye en de Outer Hebrides zijn gebieden waar het vooral in het voor- en najaar heerlijk rustig rondreizen is.

Al jaren hebben wij ons hart verloren aan deze mystieke omgeving. Met zijn noeste bevolking, het woeste klimaat, de prachtige eilanden en de echte Highlands. 

U overnacht op onze luxe autoreis in 4 & 5-sterren accommodaties op prachtige landelijke plekjes. De lodges hebben natuurlijk een echte Schotse keuken met verse producten van het land en uit de rijke oceaan.

Lees ons onderstaand dag tot dag programma. En wilt u meer weten over onze kwaliteitsreizen; wij informeren u graag over onze passie voor Schotland.

hTabs-1